DUNAVOX borhűtők temperálták a VinAgora versenyborait

A VinAgora borai professzionális borhűtőkben, pontosan a kívánt hőmérsékletre temperálva várták, hogy részt vegyenek a megmérettetésen.

Hírek | 2021. 06. 01.

DUNAVOX borhűtők temperálták a VinAgora versenyborait

A DUNAVOX-nak köszönhetően néhány gombnyomás után akár egy borhűtőben is tárolhatók a vörösborok és a hidegebb klímát kedvelő fehérek. A közel húsz éve alapított DUNAVOX Kft.  a szakszerű otthoni bortárolással és borhűtéssel kapcsolatos elkötelezettsége a bor és a borkultúra iránti rajongással indult. Megkezdte a saját márkájú borhűtők gyártását és forgalmazását, hogy eljuttassa a borfogyasztó háztartásokba a borhűtés és tárolás technikai lehetőségét. A bor évezredek óta velünk van és fokozatosan az európai kultúra részévé vált. Úgy is mondhatjuk, hogy a bor az európai civilizáció legkorábbi alkoholos itala, ünnepeink és mindennapjaink nélkülözhetetlen része. 

Saját borospince az otthonunkban

Az idő előrehaladtával szükségessé vált, hogy ne csak a borospincékben, hanem az otthonunkban is tökéletes körülmények között tárolhassunk borospalackjainkat. Az igazi borospincék a bor tárolásának minden feltételét hiánytalanul teljesítik: kiegyenlített hőmérsékletet és páratartalmat biztosítanak, nem szűrődik be napfény, valamint a palackokban, vagy hordókban tárolt borok teljes nyugalomban pihenhetnek. Aki nem rendelkezik borospincével, egy jó borhűtővel olyan körülmények között tárolhatja kedvenc borait, mintha saját pincéje érlelte volna azokat.

A bor szakszerű tárolása, hűtése

A DUNAVOX borhűtők ezeket a tökéletes körülményeket biztosítják boraink számára, hiszen borfajtától függően fokra pontosan állítható be a hőmérséklet. Egyszekciós borhűtő esetében a 12-14 fokos hőmérséklet mondható ideálisnak. A Dunavox többszekciós borhűtői a hűtőn belül két vagy három hőmérsékleti zónát kínálnak, így egyidejűleg több különböző borfajtát tárolhatunk optimális körülmények között (fehér, rozé, vörös) egy borhűtőben.

Letisztult, modern megjelenés

A DUNAVOX borhűtő márka letisztult, modern designt rejt. Választható fekete, fehér és INOX keretes üvegajtóval, fogantyús és egyes termékek fogantyú nélküli kivitelben is elérhetők, elegáns, egyben látványos LED megvilágítással. A DUNAVOX termékpalettáján megtalálható a legkisebb 6 palackos borhűtőtől a legnagyobb 198 palackos borhűtőig mindenki számára legmegfelelőbb méret, szabadon álló, pultra vagy konyhaszekrénybe építhető kivitelben.