DUNAVOX borhűtők temperálták a VinAgora idei versenyborait

A VinAgora borai idén is professzionális borhűtőkben, pontosan a kívánt hőmérsékletre temperálva várták, hogy részt vegyenek a nemzetközi megmérettetésen.

Támogatott tartalom | 2022. 04. 14.

DUNAVOX borhűtők temperálták a VinAgora idei versenyborait

A DUNAVOX-nak köszönhetően néhány gombnyomás után tökéletes körülmények között pihentek a vörösborok és a hidegebb klímát kedvelő fehérek, rosék, habzó borok is.

Köztudott, hogy az igazi, megfelelően kialakított borospincék a bor tárolásának minden feltételét hiánytalanul teljesítik. Kiegyenlített hőmérsékletet és páratartalmat biztosítanak, nem szűrődik be napfény, valamint a palackokban, vagy hordókban tárolt borok teljes nyugalomban pihennek. Akik nem rendelkeznek borospincével, azok is tökéletes körülmények között tárolhatják kedvenc boraikat a mai technológiának és a DUNAVOX borhűtőknek köszönhetően.

A közel húsz éve alapított DUNAVOX Kft.  a szakszerű otthoni bortárolással és borhűtéssel kapcsolatos elkötelezettsége a bor és a borkultúra iránti rajongással indult. Megkezdte a saját márkájú borhűtők gyártását és forgalmazását, hogy eljuttassa a borfogyasztó háztartásokba a borhűtés és tárolás technikai lehetőségét.

A VinAgora borversenyen a Dunavox borhűtők a kívánt körülményeket tökéletesen biztosították az értékelt borok számára, hozzájárulva a borverseny nívójához, nemzetközi rangjához.