Fókuszban Horvátország

Milyen nagyszerű lenne, ha a következő horvátországi kiruccanás alkalmával nem kellene napokon át a legkiválóbb horvát borok után kutatnunk. Ebben nyújt most segítséget a VinAgora Nemzetközi Borverseny a borkedvelők számára.

Hírek | 2023. 02. 10.

Fókuszban Horvátország

(Borítókép forrása: www.a-yachting.me)

Horvátország már hosszú évek óta a magyarok egyik legkedveltebb pihenő célpontja, ami nem csoda, hiszen a gyorsan megközelíthető, gyönyörű tengerpartok mágnesként vonzzák a kikapcsolódni vágyókat. Hazánkból évente több mint félmillióan látogatnak a szomszédos országba, köztük rengeteg olyan borkedvelővel, akik szívesen ismerkednek a helyi gasztronómiával és előszeretettel fogyasztanak minőségi, nemzetközi borversenyek által is elismert horvát borokat. A VinAgora Nemzetközi Borverseny legújabb célkitűzése, hogy a kiváló horvát borok és a magyar borrajongók könnyen egymásra találjanak.

 

Hogyan segít ebben a VinAgora?

A borverseny eredményközlő kampánya kiemelten foglalkozik a horvát-magyar együttműködés népszerűsítésével.  Hírlevelében, honlapján, social media felületein, sajtóközleményeiben hívja fel a hazai érdeklődők figyelmét azokra a horvát borokra, melyek kiemelkedően szerepeltek a VinAgorán.

A borversenyt követően a fogyasztók hírlevélben kapnak tájékoztatást arról, hogy az érmet nyert horvát borok pontosan hol vásárolhatók meg Horvátországban, így a nyaralók már felkészülten érkezhetnek a tengerpartra és céltudatosan kereshetik fel azokat a borászatokat, borszaküzleteket, ahol VinAgora makaronnal ellátott palackokat vásárolhatnak.

A VinAgora honlapjának eredménykeresője szintén tartalmazza az érmet nyert borok leírásánál azokat a konkrét elérhetőségeket, ahol a borok megvásárolhatók.

A horvát borok természeten megjelennek majd a Rosalia Borpiknik és a Budapest Borfesztivál rendezvényeken is, hogy azok is megkóstolhassák őket, akik idén más irányban tervezik nyaralásukat.

 


(Kép forrása: www.godubrovnik.com)