Menü

Rendkívüli Szuperkoncerttel ünnepelt az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.

Szeptember 25-én különleges helyszínen, a hazai könnyűzenei élet nagyágyúival ünnepelte 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság.

Támogatói tartalom | 2021. 09. 07.

Kedves olvasónk! Ezt a hírt a Budapest Borfesztivál oldalunkról vettük át. Ha szeretnéd eredetiben megjeleníteni, kattints ide!
Rendkívüli Szuperkoncerttel ünnepelt az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt.

Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra léptek az idén újra megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban. A nemzeti lottótársaság az eseménnyel a koronavírus-járvány következtében hátrányos helyzetbe került családokat is támogatja, a helyszíni értékesítésből befolyt összeget ugyanis 100%-ban felajánlja az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

2019-ben több mint 70 ezer ember ünnepelt Bryan Adams és a Wellhello fellépésén a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából rendezett Szuperkoncerten. Egy év kihagyást követően egy igazán különleges helyszínen tér vissza a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású, ingyenes eseménye, hiszen a hatalmas színpad ezúttal a közelmúltban teljesen felújított Puskás Aréna Szoborparkban épül fel, amely most ad először otthont egy ilyen volumenű rendezvénynek. További érdekesség, hogy a koncerttel 2021-ben a koronavírus-járvány által kiemelten sújtott hazai szórakoztatóipart is támogatja a nemzeti lottótársaság, hiszen kizárólag magyar előadók lépnek fel az ingyenes Szuperkoncerten.

17 órakor Lotfi Begi és vendégei indították be a Puskás Aréna Szoborparkjában az estét, a lemezlovas és producer hazánk legismertebb kollaborációit hozta el a Szuperkoncertre, hiszen színpadra lépett Kollányi Zsuzsi, Pápai Joci, Burai Krisztián és DR BRS is. 18:30-tól a Fonogram-, valamint többszörös Petőfi Zenei Díjas gyergyószentmiklósi együttes, a Bagossy Brothers Company lépett színpadra, akik a koncert során nem csak az új lemezről már jól ismert „Csak az ég tudja” című dalukat, hanem olyan népszerű slágereket is előadtak, mint az „Olyan Ő” vagy a „Visszajövök”. Az est zárásaként 20:00-tól Majka & Curtis exkluzív show-ja vette kezdetét, amelyet korábban még nem látott, rendkívüli színpadelemek is színesítettek.

A szórakozás mellett a látogatók egy jó ügyet is támogathattak, hiszen a Szerencsejáték Zrt. a helyszínen felállított értékesítési pontokon az értékesítésből befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel a koronavírus-járvány miatt hátrányos helyzetbe került családok megsegítésére.

A nemzeti lottótársaság az idei Szuperkoncertjén sem feledkezett meg a fogyatékossággal élőkről: az esemény a korábbi évekhez hasonlóan ismét akadálymentes volt, a mozgásukban korlátozottak, a vakok és gyengénlátók, valamint a siketek és nagyothallók a koncertet egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátóról élvezhették, melynek megközelítését egy önálló beléptetési pont segíttette. A fentiek mellett a nemzeti lottótársaság a Szuperkoncerten is szerette volna kifejezni köszönetét a koronavírus-járvány elleni védekezésben kulcsszerepet betöltő Országos Mentőszolgálat (OMSZ), valamint az Ökumenikus Segélyszolgálat munkatársainak. Ennek jegyében egy közel 2000 férőhelyes, a színpad közvetlen közelében kialakított lelátóról élvezhették a koncerteket a mentőszolgálat dolgozói.

A Szerencsejáték Zrt. továbbra is elkötelezett abban, hogy a Szuperkoncert ne csak a fővárosban élők számára legyen elérhető. Éppen ezért az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhettek szeptember 25-én a MÁV Start és a Volánbusz járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes volt.

További fontos információ, hogy a hatályos járványügyi szabályok értelmében a rendezvény csak védettségi igazolvány felmutatásával volt látogatható, az oltással nem rendelkező kiskorúak kizárólag meghatalmazott nagykorú kíséretében vehettek részt a Szuperkoncerten. A dokumentum fizikai formában és applikáción keresztül is bemutatható volt a helyszínen.

 

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció