VinAgora 2021 - Időpont és határidő változás

A 22. VinAgora Nemzetközi Borverseny új időpontja 2021. június 4-6., helyszíne változatlanul Budapest.

Nevezés | 2021. 03. 24.

VinAgora 2021 - Időpont és határidő változás

Nem mi leszünk az első - és valószínűleg nem is az utolsó - rendezvényszervezők, akik a jelenlegi időszakban a borverseny-szervezés nehézségeire panaszkodnak. A járvány sokszor kiszámíthatatlan alakulása, és az ebből következő korlátozások szigorúságának változása szinte heti rendszerességgel kényszerít minket az idei, 22. VinAgora Nemzetközi Borverseny tervezett menetrendjének felülvizsgálatára. Az aktuális dátumokról az alábbiakban tájékozódhat.

Előre is köszönjük rugalmasságát, és ez úton is kívánunk még egy kis kitartást minden kedves Partnerünknek! Mi azzal igyekszünk segíteni ebben a helyzetben, hogy mindent megteszünk a borverseny megszervezéséért, hogy az ott elért eredmény is támogassa eladásaikat.

Új nevezési határidő: 2021. április 30.

A 22. VinAgora Nemzetközi Borverseny új időpontja 2021. június 4-6., helyszíne változatlanul Budapest. A nevezési és mintaküldési határidő ennek megfelelően 2021. április 30-ára módosul.

Az elkövetkező hetekben folyamatosan nyomon követjük az események alakulását, és ahogy eddig is, minden esetleges változásról hírlevélben értesítjük Önöket!

nevezes


Könnyű nevezés, kedvező áron

Tavaly mutatkozott be új, letisztult és felhasználóbarát online nevezési felületünk, melyet idén további funkcióval bővítettünk: felhasználói fiókjában visszajelzést kap, amikor a beküldött minták beérkeztek raktárunkba. Reméljük, hogy a transzparens és gyors nevezési folyamat egyre több partnerünk igényeivel találkozik!

A kiszámíthatatlan piaci környezetben talán még a korábbiaknál is fontosabb a hiteles borversenyeken elért eredmények által biztosított versenyelőny, éljen vele, nevezze borait a 22. VinAgora Nemzetközi Borversenyre!

2021-ben is minden ötödik minta nevezése ingyenes!